Alla företag borde ha en kaffemaskin med gott kaffe!

Att jobba med IT och sitta framför en dator hela dagarna, det är helt okej, men det kräver sitt kaffe. Finns det inget kaffe eller bara dåligt kaffe, vilket nästan är lika dåligt som inget kaffe, så kan man inte jobba. Det blir segt och tråkigt om man inte ens kan då njuta av en kopp gott kaffe några gånger under dagen. Tycker att alla företag borde se till att köpa eller i alla fall se till att hyra en kaffemaskin med gott kaffe. Det betyder så mycket att priset för det inte betyder något, det är ingenting i jämförelse med den glädje man får bland sina anställda.

På en av mina tidigare arbetsplatser så hade de gjort just det, hyrt en kaffe maskin från Himmel Gruppen AB och det var så gott kaffe. Verkligen supergott. Och jag blev mycket piggare av det. Men nu är det äckligt dåligt kaffe som gäller och jag kan inte direkt säga att det gör det hela vidare motiverande. Då finns det ingenting att se fram emot.

Antar att jag låter ganska bitter nu och det är inte meningen att jag ska göra det, men jag är lite trött och har inte fått något gott kaffe. Brukar koka kaffe i vår kaffemaskin hemma vanligtvis på morgonen innan jag går till jobbet men så var kaffet slut i morses, vet inte hur jag lyckats med det, brukar alltid kolla noga och köpa nytt i god tid för att slippa det problemet.

Du gillar kanske också...