Att söka på webben efter flyttfirmor

När vi skulle flytta så tyckte sambon min att vi skulle kunna göra allting själva. Men jag som vet att han alltid lyckas överskatta sina förmågor bestämde mig direkt för at vi inte alls skulle göra allting själva utan att vi skulle anlita hjälp. Så jag kollade runt ett bra tag på webben efter olika flyttfirmor för att se om jag hittade någon bra. Ville ha bra recensioner och någon med hyfsade priser också. Fastnade till sist för ett städföretag istället, nämligen Tineks Allstäd HB. Trodde bara att det var flyttfirmor som sysslade med flyttstädningen men tydligen är det lika vanliga att städfirmor gör det också. Så nu vet jag det. Men för tillfället behöver jag inte söka runt efter någon annan firma för nu har jag redan Tineks Allstäd HB på vår sida som kommer att hjälpa oss med att städa. Så kan vi packa och allt sådant på egen hand men samtidigt fortfarande få hjälp med lite mindre saker så att vi inte behöver känna att vi ska göra allting på egen hand.

Det är bara två veckor kvar tills vi ska flytta nu och tills att de från Tineks Allstäd HB ska komma till oss för flyttstädningen. Och jag är så spänd, kommer bli så kul. Att äntligen bo i en villa istället för en liten lägenhet.

Du gillar kanske också...