Jag har testat healing

Hejsan alla kära läsare och varmt välkomna till mig och min blogg. Här i Nyköping skiner solen idag och det var välbehövligt efter en veckas regn. Jag har testat healing och det var någonting som var bra för mig. Visste ni det här om healing? Denna behandling är ett sätt att förbättra vår hälsa och jag skulle definitivt rekommendera det till andra. 

Redan för över 2000 år sedan finns det gamla skrifter som berättar om detta men då skiljde den sig år från hur det är idag eftersom det i dagens läge ofta ges healing med hjälp av kristaller och positiv energi för att få vår kropp att fungera bättre. På den tiden var det mer handpåläggning och jag minns att Jesus botade en lam man genom handpåläggning, det lärde vi oss i lågstadiet. En annan sak är att de energier som alstras av behandlaren färdas likt radiovågor och kan ta sig hur långa avstånd som helst, så därför kommer denna behandling att fungera lika bra på distans som vid en personlig kontakt, så kallad distanshealing. Särskilt i dessa tider är det många som föredrar distanshealing för då slipper man ge sig ut bland folk och bli smittad av influensa. Har ni några andra helande metoder ni vet om så vill jag att ni skriver och berättar om detta?

Jag läste nyligen om en Reiki-healare som hjälper människor med cancer och andra sjukdomar. Han sänder helande energi till dem och många människor har blivit helade. Jag vet inte om det skulle fungera för mig eftersom jag inte har provat det, och jag har heller ingen allvarlig sjukdom och har man det ska man förstås inte ersätta en medicinsk behandling med detta, men det skadar inte att komplettera en traditionell behandling med en alternativ sådan för det är definitivt värt ett försök.