Nöjd med frisyren

Hejsan, det är så viktigt att man har en bra frisyr, och a och o är förstås att man hittar en frisör som kan se vad som finns för möjligheter. Jag är mycket glad att jag tog steget och gick till en annan frisör för det har gjort stor skillnad, och jag vill rekommendera er alla som befinner er i Linköping att gå dit, och här kan ni läsa mer. Jag var där igår och när jag kom ut så hade jag en helt ny look, och det är förstås vad man vill ha. Jag har aldrig varit så nöjd med min frisyr som jag är nu, och det är förstås tack vare att jag bytte till en annan frisör.

Innan hade jag samma frisyr i 10 år, jag så alldaglig ut, det var ingenting speciellt med mig, men nu är det knappt att jag känner igen mig när jag ser mig i spegeln och det är förstås en stor skillnad. Jag har fått många positiva kommentarer från min omgivning och det känns verkligen bra, jag har aldrig haft så mycket självförtroende som jag har nu. Jag vet att man ibland kan känna att man är lite rädd att prova en ny frisyr, men det ska man inte vara. Det värsta som kan hända är att man inte gillar den nya stilen, då är det bara att ha lite tålamod, förr eller senare kan du ta tillbaka den frisyr du hade innan. Nästa gång jag går dit ska jag prova slingor, det har jag alltid velat ha, och en vän till mig har skaffat det och det ser helt underbart ut på henne. Jag kommer att hålla er uppdaterade, och det går alldeles utmärkt att följa mig på min blogg eller instagram. Det var roligt att dela med mig till er!

Tack för mig!

//Linda