Trädgårdsskötsel i Tyresö

Se där, nu är jag här igen och ni har säkert saknat mig och alla mina inlägg! Jag vet jag är en slarver och har varit dålig på att uppdatera min blogg, men ska försöka bli bättre. Jag lovar! Haha. Men det kommer nog gå bra, eftersom jag verkligen ÄLSKAR att blogga. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget om trädgårdsskötsel, så jag börjar bara med att presentera mig själv och min blogg lite snabbt. Sedan kommer vi till innehållet!

Jag heter Emma och är 28 år gammal. Jag bor i Tyresö, men föddes och uppvuxen i Stockholm. Just nu arbetar jag i en butik och har köpt mitt första hus. När jag inte jobbar eller bloggar så gillar jag att fota, träna och umgås med vänner. Jag har precis börjat med det här med trädgårdsskötsel och det är verkligen kul! Jag har alltid varit intresserad av naturen och det är därför jag startade min blogg. I min blogg kommer ni få läsa om allt som har med naturen och trädgårdsskötsel att göra. Jag hoppas ni gillar den och att ni kommer följa mig på min resa! Jag har många projekt på gång, och för att inte det ska bli dåliga resultat hörde jag av mig till en firma som ska hjälpa mig med just trädgårdsskötsel. De ska också skriva ett inlägg här på bloggen, så ni får tips av proffs!

Det första jag tänkte göra var att göra en lista på allt som behövs för att skapa en fin och frisk trädgård. Här kommer den:

-Trädgårdsmöbler

-Vattenkanna

-Slang

-Skottkärra

-Ljuslyktor

-Trädgårdsmatta

-Plantor och blommor

-Jord

-Gödning

-Vattenkran

Detta är bara en grundläggande liten lista, men det finns såklart mycket mer man kan ha i sin trädgård. Men dessa ting är de absolut viktigaste för mig.