Målare i Stockholm

Minns ni de gröna medaljongtapeterna som var moderna på 70-talet? Hela villan som jag köpte förra året hade gröna medaljongtapeter i alla rum och det var verkligen inte min stil, och knappast din heller, eller hur! Det var inte en dag för tidigt att måla och tapetsera om så jag letade efter en målare och jag fann en här i Stockholm som jag känner mig så nöjd med. 

Det är nästan ingen idé att googla på målare i Stockholm eftersom man får så många träffar, hur ska man veta vem man ska vända sig till? Som tur är så har jag en god vän som för inte alls särskilt längesedan hade vänt sig till ett företag och han rekommenderade mig att vända mig till samma företag, de var så bra, och jag vill verkligen föra ordet om detta måleriföretag vidare till er, alla mina kära läsare! Jag har en målare i åtanke som kan hjälpa dig med både små och stora måleriarbeten, tveka inte att vända dig till dem när du behöver en! Du kan hitta den här målaren här. Nu så är det så snyggt och ljust i hela villan och eftersom det inte kostade så mycket att vända sig till detta företag så kände jag att det inte gick åt så mycket pengar som jag hade trott och det som blev över ska jag använda till att göra någonting roligt, som att åka på en resa till våren. Jag har inte så mycket mer att ta upp med er för den här gången och jag hoppas att ni kommer att bli lika nöjda med resultatet som jag ifall ni vänder er till just det här företaget och med det sagt får ni nu alla ha en skön och fin dag i solen och värmen!