Vi fick bygglov!

Hallå, det är Mikael här igen, ja ni vet han som skriver från Jönköping! Hur mår ni? Med mig är det bra. Jag och min familj har byggt vår drömhus i Jönköping sedan ett tag tillbaka. Och äntligen, efter mycket arbete och tålamod så fick vi bygglov! Det känns helt fantastiskt. Vill ni veta hur det gick till? Då ska jag berätta!

Det tog ett tag att få bygglov, men vi vände oss till ett företag som hjälpte oss med ansökan. De hjälpte oss med hela processen, från att göra ritningarna till bygglovet. Det var en lång process, men till slut så blev vi godkända och vi fick bygga vårt drömhus!

Jag är verkligen tacksam för deras hjälp och jag kan verkligen rekommendera dem för andra som vill bygga hus. Så om du behöver bygglov i framtiden, se till att kontakta det här företaget, du kommer inte ångra dig. Nu är det här ett företag för alla i Jönköping men det kan även hjälpa er som bor i andra kommuner. Jag hörde om en person just nu i Vetlanda som anlitat dem och även han och hans familj kunde börja bygga i förra veckan. 

Visst går det att fylla i en ansökan själv, men det är petimäter-noggrant och om man gör fel så kommer allt att bli försenat, i värsta fall med flera månader upp till ett år. Då det kostar flera miljoner att bygga nytt så kan man gott lägga några tusenlappar på det här med bygglov, det är bara dumt att snåla in på det. Jag kan verkligen inget annat än att slå ett slag för det här företaget och jag lägger in en länk till deras hemsida ifall någon av er skulle vilja kika in där och läsa mer om det som de erbjuder. 

Varma hälsningar från Mikael.